TURKHABERVIZYON

MİNİK AYŞE BETÜL'DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖDÜLLÜ VEFA

YAŞAM

Mersin Toros Koleji Öğrencisi Ayşe Betül Aydın , Milli Eğitim Bakanlığı tarafından '' Sağlık Çalışanlarına Vefa '' Resim Yarışmasında 1. olan tablosunu Toroslar Devlet Hastanesi Sağlık Çalışanlarına armağan etti.

Mersin Toros Koleji  Öğrencisi Ayşe Betül Aydın , Milli Eğitim Bakanlığı tarafından '' Sağlık Çalışanlarına Vefa '' Resim Yarışmasında 1. olan tablosunu Toros Devlet Hastanesi Sağlık Çalışanlarına armağan etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından covid-19 salgını ile mücadelenin kahramanları Sağlık Çalışanlara ithafen düzenlenen ,'' Sağlık Çalışanlarına Vefa '' Resim Yarışmasında İlkokullar katagorisinde Mersin İl 1.si olan Toros Koleji Öğrencisi Ayşe Betül Aydın , 1. olan tablosunu Başhekim Güntekin Çalışkan'a armağan etti.

 İl 1.si tabloyu  Toroslar Devlet Hastanesi Sağlık Çalışanları adına teslim alan Başhekim Uzman Doktor Güntekin Aydın mutluluğunu , '' Pandemi sürecini yoğun emekle yürüten fedakâr , özverili sağlık çalışanlarımıza şükran duygusunu resmiyle ölümsüzleştiren ve bizimle paylaşan Kıymetli Evladımız'a çok teşekkür ederiz '' şeklinde ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.