ÇATALCA'DA FECİ KAZA; 1 ÖLÜ 2 AĞIR YARALI

Kaza, bugün saat 11.00 sularında Kuzey Marmara Otoyolu'nun Çatalca Gişeleri mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, yolun İstanbul istikametinden ilerleyen 34 TJP 32 plakalı ticari taksi şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile birlikte savrulan ticari taksi bariyerleri aşarak yolun karşı tarafına geçti ve İstanbul istikametinden gelen 34 TC 8219 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışma sonrasında tırın dorsesi yan yattı. Ticari taksi de bulunan yolcu ve şoför araç içerisine sıkıştı. Yaralılara ilk müdahale o esnada otoyoldan geçen vatandaşlar tarafından yapılırken, olay yerine ihbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Araç içerisinde sıkışan İ.K. isimli taksi şoförü ve yolcu itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sürücünün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yaralı olarak araçtan çıkarılan müşteri ve tır şoförü hastaneye kaldırıldı. Kaza alanı ve oluşan trafik havadan görüntülendi.

Anahtar Kelimeler:
Kazaçatalca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.