EGE ORDUSU KOMUTANI'NIN EMİR SUBAYI FETÖ'DEN TUTUKLANDI

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ege Ordusu Komutanı’nın emir subayı Binbaşı F.Ö, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ile Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) yürüttüğü koordineli çalışmalar kapsamında Ege Ordusu Komutanı Korgeneral Ali Sivri'nin emir subayı Binbaşı F.Ö., "FETÖ'nün sözde mahrem imamı" ve “silahlı terör örgütü yöneticisi olmak” suçundan aranan L.Ç. ile irtibatı tespit edilip gözaltına alınmıştı. Büfe, market, fatura ödeme merkezi gibi yerlerde kurulu kontörlü hatlar ile kamuya açık yerlerde kurulu ankeso¨rlu¨ hatlardan o¨rgu¨tsel iletis¸im tarzına uygun s¸ekilde irtibat sagˆladığı belirlenen F.Ö., Terörle Mücadele Şubesindeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Binbaşı F.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.