MERSİN'DE SAHİLDEKİ KAFELERE SALDIRI

Mersin'de belediye tarafından hizmete sunulan tuvaletlerin ardından bu kez de sahildeki kafeler tahrip edildi.
Mersin merkez ve Tarsus’ta vatandaşların kullanımına sunulan tuvaletlere yapılan saldırıların ardından saldırganların yeni hedefi sahildeki kafeler oldu. Saldırganların eşyalara zarar verdiği anlar kameralara yansıdı. Saksıların devrildiği, tabelaların yerinden söküldüğü, masa ve sandalyelerin yerlere atıldığı görüntüler kayıt altına alındı. Saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunularak, görüntüler emniyet yetkilileri ile paylaşıldı.

“Bu saldırı tüm Mersinlilere verilmiş bir zarardır”
Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldız, kafeye düzenlenen saldırıyla ilgili bilgi vererek şunları söyledi:
“Görüntülerde tespit edilen 2 kişi tarafından zarar verilmiştir. Bu kişiler hakkında emniyete gerekli şikayetler yapılmıştır. Bu ve benzeri olaylar daha önce de WC’lerimize ve kafelerimize yapılmıştı. Şimdi tekrar dün gece 02.40 sularında aynısı yapıldı. Bu aslında bizim kafelerimize yapılmış bir saldırı değildir. Tüm Mersinlilere verilmiş bir zarardır. Konunun yakından takipçisi olacağız. Kişi veya kişiler hakkında şikayetçi olduk ve yakından takip etmeyi sürdüreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.