ÖLÜMÜNE HALAY

Sağlık Bakanlığı’nın korona virüs rakamlarının en çok artış gösterdiğini açıkladığı Bursa’da sokakta halay çeken düğüncüler sosyal mesafe kuralını yerle bir etti. Maske takmayan gelin ve damat saatlerce dans ederken, katılanların çoğunluğunun da maskesiz olması dikkat çekti. O anlar sosyal medyada yayınlandı.
Dünya genelinde (covid-19) nedeni ile düğünler ve toplu organizasyonlar bir süre önce yasaklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde normalleşme süreci ile birlikte 1 Temmuz itibariyle sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak düğünlerin yapılabileceği açıklandı.
Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde yasak bittikten sonra yapılan bir düğünde ne sosyal mesafe kuralına uyuldu, ne de maske kuralına. Düğüne katılanlar uyarılara aldırış etmeden sokak ortasında halay çekip dans ederek saatlerce eğlendiler.
Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla sosyal medyada canlı yayınlandı. 40 kişilik grubun halay çektiği anlar dakikalarca devam etti.

Anahtar Kelimeler:
BURSA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.