YATAK ODASINDAN 55 BİN TL DEĞERİNDE ZİYNET ÇALAN KADIN YAKALANDI

 Eskişehir'de, bir ikametten toplam değeri 55 bin TL olan ziynet eşyası çaldığı iddia edilen kadın, polis ekiplerince yakalandı. 27 farklı hırsızlık suç kaydı olan şüpheli kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre; olay Uluönder Mahallesinde yaşandı. Şüpheli Yonca Y. (23), Ö.N.'ye ait ikametin kapı kilidi dilini düşürerek içeri girdi. Ö.N.'nin yatak odasına gelen şüpheli kadın, mücevher kutusu içerisinden toplam maddi değeri 55 bin TL olan ziynet eşyası alarak evden kaçtı. Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünün gerçekleştirdiği çalışmalarda, Kırıkkale doğumlu Yonca Y. olduğu tespit etti. Polis ekiplerince yakalanan şüpheli kadın, emniyette alınan ifadesi akabinde adliyeye sevk edildi.
Öte yandan 27 adet hırsızlık suçundan kaydı bulunan Yonca Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.