MATEMATİK OLİMPİYATLARI DÜNYA BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLERE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KOCA’DAN ÖDÜL

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Singapur ve Asya Ülkeleri Matematik Olimpiyatlarında dünya birincisi olarak Mersin’in gururu olan ilkokul öğrencilerini makamında ağırladı. Koca, dünya birincisi olan Yenişehir İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Ezel Ali Altın ve Özel Lisan Fen Güney Koleji İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Berkay Alp Uzun ile Yenişehir Mersin Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Gülsen Tan’ı, başarılarından dolayı kutladı.

  Öğrencileri yürekten tebrik ettiğini belirten Koca, bu büyük başarıyı elde ederek ailelerini, okullarını ve eğitim camiasını onurlandırdıklarını vurguladığı öğrencilere ödüllerini verdi.

  Büyük bir başarıya imza atan öğrenciler de aldıkları dünya çapındaki ödülle Türkiye’ye hayırlı birer genç olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, kendilerine bu süreçte destek olan başta aileleri ve öğretmenleri olmak üzere herkese, daveti ve misafirperverliğinden dolayı İl Müdürü Koca'ya teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.