AKDENİZ BELEDİYESİ VEZNELERİ HAFTA SONU AÇIK OLACAK

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Kanunu kapsamında, birinci taksit ödeme süresinin 1 Kasım’da sona ereceği hatırlatıldı. Açıklamada, söz konusu kanundan faydalanarak emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerini ödemek isteyen mükelleflerin 1 Kasım 2021 tarihine dek ödeme yapmaları gerektiği ifade edildi.

Yasadan yararlanabilmek için ilk 2 taksit süresinde ödenmeli
Vergi mükellefi vatandaşların, söz konusu kanun hükümleri ve düzenlemeden yararlanmaya devam edebilmeleri için ilk 2 taksiti belirlenen süre içinde ödemesi gerekiyor. Mükellefler; adı geçen vergilere ait ödemelerini, belediye vezneleri ve www.akdeniz.bel.tr adresi üzerinden de yapabilecekleri bildirildi.

Bu hafta sonu vezneler açık
Öte yandan Akdeniz Belediyesi; vergi mükellefi vatandaşların gecikmeye uğramamaları ve olası yoğunlukları önlemek amacıyla 30 Ekim Cumartesi ile 31 Ekim Pazar günlerinde, belediye merkez binada bulunan veznelerini 10.00-16.00 saatleri arasında açık tutacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.