BAŞKAN USLU : '' SABRIN VE FEDAKARLIĞIN SONU BAYRAM OLSUN ''
Ak Parti Mersin Mezitli İlçe Başkanı Zafer Uslu , '' 12 Nisan tarihi itibariyle Mezitli ilçemizde hizmet vermeye başlayan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu, Covid-19 Pandemisi dolayısıyla 29 Nisan'da başlayacak olan 18 günlük tam kapanma sürecinde de Mezitli'mizde ve çevre ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecektir '' dedi.
Uslu , aptığı açıklamada şu görüşleri paylaştı ;
İçişleri Bakanlığı'mızca yayınlanan tam kapanma tedbirleri genelgesinde 'Araç muayene istasyonları ve araç muayene randevusu bulunan taşıt sahipleri' kısıtlamadan muaf tutulmuş olup, araçlarının muayenesini yaptırmak isteyen vatandaşlarımız kısıtlama süresince hafta içi ve cumartesi günleri dahil randevu almak suretiyle muayene işlemlerini yaptırabileceklerdir. Vatandaşlarımız www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak ve kolayca randevu alabilecekler ve araç randevu bilgillerini içeren belgeler ile kısıtlamadan muaf olarak, beklemeksizin muayene işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.
Uzun zamandır Mezitli halkımızın talepleri arasında bulunan, girişimlerimiz sonucunda ilçemize kazandırdığımız, Belediye'ce yer tahsisini sağladığımız Mezitli'mizde ve çevre ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza zaman ve ekonomik tasarruf sağlayan, araç sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıran muayene istasyonu hizmeti nedeniyle kentimizin ihtiyaçlarına duyarsız kalmayan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, İl Başkanımız Sayın Cesim Ercik, Mersin Milletvekillerimiz ve TÜVTÜRK yetkililerine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Tüm vatandaşlarımızın tedbirlere riayet ederek, zorunlu olmadıkça zamanlarını en güvenli kalemiz olan evlerimizde geçirmelerini tavsiye ediyorum. Bu sabrın ve fedakarlığın sonu bayram olsun inşallah." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.