İSTANBUL GENÇ GAZİLİLER DERNEĞİ GIDA KOLİLERİNİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDI

 İstanbul’da yaşayan Genç Gazililer Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Özalp, Zeki Dinç Talip Ceran ve Cihat Birgül Develi ilçesine bağlı Gazi Mahallesi'nde yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda kolilerini teslim etti.
Genç Gazililer Derneği Başkanı Sinan Tekiner yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimizden beri her koşulda hemşehrilerinizin yanında bulunmaya, gerçek anlamda sosyal dayanışma göstermeye gayret ediyoruz. İstanbul’da bulunan hayırsever hemşehrilerinizin katkılarıyla Gazi Mahallemizde de gıda yardımında bulunduk" dedi.
Tekiner, "Göreve geldiğimiz günden beri gecesini gündüzüne katıp faydalı işler için çalışan değerli yönetim kurulu üyelerimize ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen hayırsever hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ederim. Bugün olduğu gibi bundan sonra hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Allah yapılan hayırlarını kabul etsin, bu vesile ile tüm hemşehrilerinizin Ramazan ayı mübarek olsun diyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.