Üniversiteli gençlerden minik öğrencilere destek

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri ve Sağlık Yönetimi Topluluğu üyeleri başlatılan kampanya ile toplanan minik öğrencilerin ihtiyaçlarını teslim etti.
Ziyaret öncesi, Bulamaçlı İlkokulunun ihtiyaçlarına yönelik, Sağlık Yönetimi Topluluğu akademik danışmanı Doç. Dr. Fatih Budak öncülüğünde, üniversite genelinde bir yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya ile öğrencilerin mevcut ihtiyaçlarına ve bireysel gelişimlerine yönelik belirlenen kitap ve kırtasiye ürünlerinin yanı sıra, çeşitli oyuncak ve hediyeler toplandı ve Bulamaçlı İlkokuluna ulaştırıldı.
Sağlık Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlileri Merve Koç ve Yakup Safa Çalı ile birlikte Bulamaçlı Köyü İlkokulu’nu ziyaret eden öğrenciler, toplanan kitap ve kırtasiye malzemelerini okul öğretmenlerine teslim ettiler. Okul bahçesinde çocuklarla oyunlar oynayıp etkili zaman geçiren topluluk üyeleri, öğrencilere çeşitli oyuncaklar hediye ederek minik gönüllerin mutluluklarına ortak oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.