MİNİK AYŞE BETÜL'DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖDÜLLÜ VEFA

Mersin Toros Koleji  Öğrencisi Ayşe Betül Aydın , Milli Eğitim Bakanlığı tarafından '' Sağlık Çalışanlarına Vefa '' Resim Yarışmasında 1. olan tablosunu Toros Devlet Hastanesi Sağlık Çalışanlarına armağan etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından covid-19 salgını ile mücadelenin kahramanları Sağlık Çalışanlara ithafen düzenlenen ,'' Sağlık Çalışanlarına Vefa '' Resim Yarışmasında İlkokullar katagorisinde Mersin İl 1.si olan Toros Koleji Öğrencisi Ayşe Betül Aydın , 1. olan tablosunu Başhekim Güntekin Çalışkan'a armağan etti.

 İl 1.si tabloyu  Toroslar Devlet Hastanesi Sağlık Çalışanları adına teslim alan Başhekim Uzman Doktor Güntekin Aydın mutluluğunu , '' Pandemi sürecini yoğun emekle yürüten fedakâr , özverili sağlık çalışanlarımıza şükran duygusunu resmiyle ölümsüzleştiren ve bizimle paylaşan Kıymetli Evladımız'a çok teşekkür ederiz '' şeklinde ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.